diumenge, 22 de març del 2020

Gelats Can Nero (Andratx)

Foto: FBook
L'inici dels gelats de Can Nero a Andratx data de l'any 1980. L'any 1992 els tios d'en Juan Nero li varen deixar a ell el negoci. La data de la foto és l'any 2000 on havien fet reforma a la gelateria i varen fer una festa d'inauguració on va venir tothom i en Pep Toni, que era es capellà, la va beneir. Els tios encara eren vius i varen tenir una alegriada. A la foto hi són en Guiem Nero, Lluís Nero, Maria Antònia,, Lluís Nero (fill), Antònia (fillola), Juan Nero i Antonia.
L'any 2015 el fill Lluís va reobrir de nou la gelateria tal i com es veu a la imatge amb els familiars de l'antiga foto.
El inicio de los helados de Can en Andratx data del año 1980. El año 1992 los tíos de Juan Nero le dejaron a él el negocio. La fecha de la foto es del 2000 donde había reformado la heladería e hicieron una fiesta de inauguración de la heladería donde vinieron todos y Pep Toni, que era el cura, la bendijo. En la foto están Guiem Nero, Lluís Nero, Maria Antonia, Lluis Nero (hijo), Antonia (ahijada), Juan Nero y Antonia.
El año 2015 el hijo Lluís reabrió de nuevo la heladería tal y como se ve en la imagen con los familiares de la antigua foto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada