dijous, 9 de novembre del 2017

Primera línia Port Andratx anys 80-90

Cada any, a finals de l'estiu, amb la primera tempesta d'aigua sempre arrossegava algun vaixell o veler que encara estava fondejat fora de la protecció dels fars cap a la costa. Aquesta ocasió va ser just enfront del restaurant Layn.
Podem veure que encara només hi havia dos restaurants, el Layn i el Rocamar. Ara en trobem fins a 8 amb les seves terrasses corresponents desapareixent el passeig que en un principi s'havia fet tapant els mollets on molts de nosaltres havíem après a nedar tota la vida.
Cada año, a finales de verano, con la primera tormenta de agua siempre arrastraba algún barco o velero que aún estaba fondeado fuera de la protección de los faros hacia la costa. En esta ocasión fue justo enfrente del restaurante Layn.
Podemos ver que aún sólo había dos restaurantes, el Layn y el Rocamar. Ahora encontramos hasta 8 con sus terrazas correspondientes desapareciendo el paseo que en un principio se había hecho tapando los muelles donde muchos de nosotros habíamos aprendida a nadar toda la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada