dissabte, 23 de setembre del 2017

Restaurant Miramar (Port Andratx)

Foto: FBook
Foto del clàssic restaurant Miramar del Port d'Andratx quan la vorera era de només un metre d'ample i les taules es posaven al carrer, fins i tot es podia aparcar just al costat de la pasteleria que es veu a la dreta i que just aferrat tenia la Consigna (ara la Consigna és un forn i bar amb terrassa regentat per la mateixa familia Vich).
Al fons es veu l'edifici de la Lonja sense tapar per les palmeres actuals i com l'edifici on estava el Colmado Vera ara té un pis més. També veiem Can Maona on ara està actualment els Souvenirs Ponent. La data de la foto ronda a finals dels anys 60.
Foto del clásico restaurante Miramar del Puerto de Andratx donde la acera sólo era de un metro de ancho y las mesas se ponían en la calle, incluso se podía aparcar al lado de la pastelería que asoma por la derecha y que justo pegado tenía la Consigna (ahora la Consigna es una panadería y bar con terraza regentado por la misma familia Vich).
Al fondo se ve el edificio de la Lonja sin tapar por las actuales palmeras y como el edificio donde estaba el Colmado Vera ahora tiene un piso más. También se ve Can Maona donde actualmente están los Souvenirs Ponent. La fecha de la foto ronda a finales de los años 60.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada