dimarts, 19 d’agost del 2014

Benvinguts tots!!

El motiu d'aquest bloc és simplement mostrar imatges antigues del municipi d'Andratx antigues i veure com són actualment deixant a la imaginació de cadascun les opinions que vulguin fer.
Estic utilitzant fotos tretes d'internet de forma pública així com fotos de particulars cedides. Miraré de posar l'orígen de cadascuna, en cas de veure alguna foto indicada erròniament vos agrairia m'ho diguéssiu. En cas de no estar d'acord amb la publicació d'alguna foto de la vostra propietat només heu de comunicar-ho i immediatament la despenjarem de la web.
També si aconseguim qualsevol informació pel que fa a la foto ho anirem actualitzant per què tots podem gaudir d'aquesta informació.
Gràcies per visitar aquest bloc!!
El motivo de este bloc es simplemente mostrar imágenes antiguas del municipio de Andratx y ver como son actualmente dejando a la imaginación de cada uno las opiniones que deseen hacer.
Estoy utilizando fotos sacadas de internet de forma pública así como fotos cedidas de particulares. Miraré de poner el orígen de cada una, en caso de ver alguna foto indicada erroneamente os agradecería que me lo comunicaseis. En caso de no estar de acuerdo con la publicación de una foto vuestra solo tenéis que decírmelo e inmediatamente la descolgaremos de la web.
También si conseguimos algo de información al respecto de la foto la iremos actualizando para que todos podamos disfrutar de esta información.
¡¡Gracias por visitar este blog!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada